Winter course Ambtelijk Vakmanschap

Ambtelijk vakmanschap. De term roept warme beelden op van in tradities geworteld handwerk, uitgevoerd door authentieke vakmensen. Tegelijkertijd is de Nederlandse maatschappij en daarmee het openbaar bestuur aan voortdurende veranderingen onderhevig. Die veranderingskrachten werken constant in op de rol van de ambtenaar en de eisen die aan zijn werk worden gesteld. Dienen & beïnvloeden, het in 2018 verschenen boek bij de NSOB van Wim Kuijken en Paul ’t Hart, neemt het thema grondig onder de loep. Zij stellen de vraag: “Hoe doe je dat nu: kundig, prudent, responsief, waardevol, resultaatgericht opereren als ambtenaar?”

Voor wie
Leidinggevenden in het publiek domein
Schaal
13-16
Duur
2 dagen
Startdatum
Inschrijfdeadline
Deelnamekosten
€950,-
Opleidingsmanager

E.B. (Eline) van Schaik MSc

schaik@nsob.nl

070 3024927

Projectmanager

T.A.M. (Tilly) Fortanier

fortanier@nsob.nl

070 3024920

Wat vraagt deze tijd van leidinggevende ambtenaren? Zijn er nu hele andere bestuurlijke vaardigheden nodig dan vroeger? Hoe blijf je relevant, en hoe blijf je tegelijk geworteld in de traditie die het woord vakmanschap impliceert? Deze en veel meer boeiende vragen komen aan bod tijdens de winter course ambtelijk vakmanschap.

Wij nodigen leidinggevenden uit schaal 13 t/m 16 (of equivalent) uit om deel te nemen aan deze winter course, om zo een rijk gesprek met elkaar te kunnen voeren over de mogelijkheden en onzekerheden van vakmanschap in het openbaar bestuur. De winter course vindt plaats op donderdag 21 en vrijdag 22 november 2019 bij de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur aan het Lange Voorhout 17 in Den Haag.

Meld u aan of neem contact op met Eline van Schaik opleidingsmanager bij de NSOB. 

Ontvang de brochure voor Winter course Ambtelijk Vakmanschap direct in uw inbox
De algemene voorwaarden van de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur zijn hier te downloaden.