Aanmeldingsformulier Kenniswerkplaats Vrijmoedig Vernieuwen

Met het invullen van dit formulier kunt u zich aanmelden voor de opleiding Kenniswerkplaats Vrijmoedig Vernieuwen. Deelnemers kunnen zich tot 10 september 2020 aanmelden door onderstaand aanmeldinsgsformulier in te vullen. De deelnamekosten bedragen       € 7.500,- (BTW vrij). 

Het schrijven van een motivatiebrief maakt onderdeel uit van de aanmeldprocedure. Na een eerste selectie op basis van de brieven zal vervolgens een intakegesprek met de programmaleiding volgen, eveneens als onderdeel van de aanmeld- (en selectie)procedure. Deze intakegesprekken vinden plaats op woensdag 7 of woensdag 28 oktober 2020.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tilly Fortanier via 070 3024920 of via fortanier@nsob.nl. Heeft u hulp nodig of is er iets onduidelijk? Neem dan contact op via 070 -302 4910 of info@nsob.nl 

 

Aanduiding van verplicht veld

Persoonlijke gegevens

Geslacht

Zakelijke gegevens

Privé gegevens

Voorkeuren

Op de hoogte blijven?
Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief via
Dieetwensen
Ik heb allergieën, te weten

Betaling

Selecteer hier hoe u zal betalen
In de privacy-statement staat beschreven welke gegevens dat zijn.

Zij die definitief tot de opleiding zijn toegelaten en zich alsnog terugtrekken blijven de volledige opleidingskosten schuldig. Deze zijn vermeld in de desbetreffende programmabrochure.

Definitieve toelating tot de opleiding wordt schriftelijk door de NSOB aan de deelnemer bevestigd.

De facturen voor deelnamekosten dienen binnen 30 dagen na dagtekening te zijn voldaan. Indien niet aan deze verplichtingen is voldaan, is de NSOB bevoegd de deelnemer de toegang tot de opleiding te ontzeggen, dan wel de relatie te beëindigen.

De NSOB is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Haaglanden te Den Haag onder nummer 27316171 . De algemene leveringsvoorwaarden zijn vastgesteld door het bestuur van de NSOB en zijn op te vragen bij de Kamer van Koophandel Haaglanden in Den Haag.

Hoe bent u bij ons terecht gekomen?