nlen

MPA jaarcongres 2018

MPA jaarcongres 2018: de omgang van de overheid met mensen met problematische schulden
Afgelopen vrijdag vond het jaarlijkse MPA alumnicongres plaats. Meer dan 100 MPA alumni en fellows namen deel aan deze bijeenkomst. Het inhoudelijke thema dat door de MPA ambassadeurs was uitgekozen is de manier waarop de overheid omgaat met mensen met problematische schulden. De verschillende sprekers lieten zien hoe belangrijk én ingewikkeld dit thema voor de overheid is. Daarnaast werden nieuwe perspectieven en oplossingen voor de toekomst besproken. We danken Anne-Greet Keizer (WRR), Albert-Jan Kruiter (Instituut voor Publieke Waarden), Pieter Hilhorst (Raad voor de Volksgezondheid en Samenleving) en Reinier van Zutphen (Nationale Ombudsman) voor hun inspirerende bijdrage. Daarna was er in de avond nog een gezellig diner, met een dinner speech van MPA-docent Pieter Tops. Al met al was het een mooi weerzien en we kijken nu al uit naar volgend jaar!

Staat en Taboe krijgt 4 sterren in NRC

'Staat en taboe, een boek dat prikkelt, pleit en provoceert,...lees meer

MPA voorlichtingsbijeenkomst

Dinsdag 9 april vindt van 15.30 uur tot 17.30 uur een voorlichtingsbijeenkomst plaats voor de leergang ‘Master of Public Administration’. Locatie is het pand van de NSOB, Lange Voorhout 17 in Den Haag. De nieuwe leergang start dinsdag 26 november 2019. Aanmelding voor de voorlichtingsmiddag op 9 april 2019 kan bij Linda Frauenfelder, projectmanager MPA, telefoon 070 – 3024940, of info@nsob.nl. Mocht deze datum u niet schikken dan kan altijd apart een afspraak worden gemaakt met de directeur van de NSOB.

Start MPA 2019-2021

Dinsdag 26 november 2019 start de MPA 2019-2021. Meer informatie over de MPA vindt u hier.
Meer informatie
deel

De NSOB biedt hoogwaardige, uitdagende en innovatieve opleidingen, leerateliers en masterclasses, waarin altijd een brug wordt geslagen tussen theorie en praktijk.

denktank

De kennisfunctie van de NSOB komt naar voren in haar rol als denktank. De denktank van de NSOB verzorgt praktijkgericht én wetenschappelijk ingebed onderzoek.