nlen

IML 31 feestelijk afgesloten

Op donderdag 7 februari jl. vond de Slotbijeenkomst van de 31e uitvoering van de Interdepartementale Management Leergang (IML.031) plaats in Perscentrum Nieuwspoort te Den Haag. Tijdens deze slotmiddag presenteerden de vier leergroepen hun eindrapport, het resultaat van de opleiding die in oktober 2017 van start ging.

Na de presentaties vond er met iedere leergroep een discussie plaats met het panel. Het panel bestond uit:

  • De heer drs. W.J. (Wim) Kuijken, (tot 1-1-2019) Deltacommissaris, Ministerie van I&W
  • Mevrouw ir. A. (Annemieke) Nijhof, Tauw Groep, Advies- & Ingenieursbureau (voorheen o.a. DG Water, Ministerie van V&W)
  • De heer prof.dr. U. (Uri) Rosenthal, o.a. voorzitter van Adviesraad voor Wetenschap, Technologie en Innovatie (AWTI) (voorheen o.a. minister van BZ in kabinet-Rutte I) voorzitter panel
  • De heer drs. J. (Jorren) Scherpenisse, Onderzoeker en opleidingsmanager bij de NSOB

De heer Uri Rosenthal reikte, als voorzitter van het panel, symbolisch het eerste certificaat uit aan een van de leden van de winnende leergroep.

De NSOB feliciteert de deelnemers van IML.031 van harte met het afronden van de opleiding en het behalen van hun certificaat.

Aankondiging “the State of Science” woensdag 15 mei Utrecht

In een nieuwe serie bijeenkomsten – “The State of Science”...lees meer

De nieuwsbrief is uit!

Nieuwsbrief nr. 02 | April 2019...lees meer

Afscheid decaan Metropool prof.dr. Arthur Ringeling

Op donderdag 28 maart jl. vond de bijeenkomst ‘Politiek en...lees meer
Meer informatie
deel

De NSOB biedt hoogwaardige, uitdagende en innovatieve opleidingen, leerateliers en masterclasses, waarin altijd een brug wordt geslagen tussen theorie en praktijk.

denktank

De kennisfunctie van de NSOB komt naar voren in haar rol als denktank. De denktank van de NSOB verzorgt praktijkgericht én wetenschappelijk ingebed onderzoek.