nlen

NSOB zoekt per 1 november 2018 twee trainees

Ben je pas afgestudeerd (wo-master) en heb je belangstelling voor de publieke sector? De Nederlandse School voor Openbaar Bestuur zoekt per 1 november 2018 twee trainees. Doe je graag onderzoek en kan jij goed schrijven? En beschik je daarnaast over uitstekende sociale en organisatorische vaardigheden om je te ontwikkelen tot opleidingsmanager in onze opleidingen? Dan is dit traineeship wellicht iets voor jou!

Waar kom je terecht?
De NSOB is een hoogwaardig onderwijs- en onderzoeksinstituut voor de publieke sector. In een traineeprogramma van een half jaar bieden we je samen met 2 collega-trainees een goede leeromgeving met kansen om ervaring op te doen met praktijkgericht onderzoek en met het ontwikkelen en uitvoeren van opleidingen. Wij werken voor een keur van opdrachtgevers in het openbaar bestuur. Een ideale start van een prachtige carrière.

Jouw profiel
Je hebt talent voor het vak van onderzoeker en je hebt recentelijk met uitstekende cijfers een master afgerond, bijvoorbeeld in de Bestuurskunde, Politicologie of Sociologie. Je bent bovengemiddeld gemotiveerd, maatschappelijk betrokken en organisatorisch sensitief. Het is van belang dat je zelfstandig kunt werken, een brede belangstelling hebt en goed kunt schrijven. Verder ben je sociaal vaardig en heb je de drive om jezelf continu te verbeteren.

Wat bieden wij je?
Dit is een bijzonder traject waarin je leert door te doen met daarnaast wekelijkse aandacht voor training en intervisie.
Je krijgt een aanstelling voor 6 maanden met uitzicht op verlenging. Je start in schaal 10.0 (salarisschaalsysteem Rijksoverheid) op basis van een 40-urige werkweek. Wij bieden daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Spreekt dit traineeship je aan? Stuur dan voor 6 augustus 2018 jouw motivatiebrief, curriculum vitae, cijferlijst en de naam van jouw referent op de universiteit op naar Fischer@nsob.nl. Op basis van een eerste selectie kan je uitgenodigd worden voor een gesprek dat vanaf half augustus plaatsvindt. Mocht je vragen hebben over de functie, dan kun je contact opnemen met Hetty Fischer op 070-3024 913.

Staat en Taboe krijgt 4 sterren in NRC

'Staat en taboe, een boek dat prikkelt, pleit en provoceert,...lees meer

MPA voorlichtingsbijeenkomst

Dinsdag 9 april vindt van 15.30 uur tot 17.30 uur een voorlichtingsbijeenkomst plaats voor de leergang ‘Master of Public Administration’. Locatie is het pand van de NSOB, Lange Voorhout 17 in Den Haag. De nieuwe leergang start dinsdag 26 november 2019. Aanmelding voor de voorlichtingsmiddag op 9 april 2019 kan bij Linda Frauenfelder, projectmanager MPA, telefoon 070 – 3024940, of info@nsob.nl. Mocht deze datum u niet schikken dan kan altijd apart een afspraak worden gemaakt met de directeur van de NSOB.

Start MPA 2019-2021

Dinsdag 26 november 2019 start de MPA 2019-2021. Meer informatie over de MPA vindt u hier.
Meer informatie
deel

De NSOB biedt hoogwaardige, uitdagende en innovatieve opleidingen, leerateliers en masterclasses, waarin altijd een brug wordt geslagen tussen theorie en praktijk.

denktank

De kennisfunctie van de NSOB komt naar voren in haar rol als denktank. De denktank van de NSOB verzorgt praktijkgericht én wetenschappelijk ingebed onderzoek.