nlen

Thomas Schillemans benoemd tot NSOB-hoogleraar

M.i.v. 1 juli 2018 heeft het CvB van de Universiteit Utrecht prof. dr. Thomas Schillemans benoemd tot NSOB-hoogleraar ‘Verantwoording, gedrag en instituties’, voor een periode van 5 jaar.

Deze leerstoel is bij USBO ondergebracht, en mede op initiatief van de NSOB (Nederlandse School voor Openbaar Bestuur, Den Haag) en in relatie tot de NSOB ingesteld. Ze omvat de krachtige USBO-nadruk op verantwoording – in onderzoek en onderwijs –, sluit aan op onderwijs-, onderzoek- en adviesactiviteiten van de NSOB, en sluit direct aan op de nieuwe ‘stream’ ‘Behavior & institutions’ van het UU strategisch thema Institutions for Open Societies (IOS).

Wij feliciteren prof. Schillemans, en wensen hem veel succes – en plezier – bij het waarmaken van de aan de leerstoel gekoppelde ambities!

Bestuur NSOB

prof. dr. Mark van Twist , prof. dr. Paul Frissen en dr. Myrte Ferwerda

Staat en Taboe krijgt 4 sterren in NRC

'Staat en taboe, een boek dat prikkelt, pleit en provoceert,...lees meer

MPA voorlichtingsbijeenkomst

Dinsdag 9 april vindt van 15.30 uur tot 17.30 uur een voorlichtingsbijeenkomst plaats voor de leergang ‘Master of Public Administration’. Locatie is het pand van de NSOB, Lange Voorhout 17 in Den Haag. De nieuwe leergang start dinsdag 26 november 2019. Aanmelding voor de voorlichtingsmiddag op 9 april 2019 kan bij Linda Frauenfelder, projectmanager MPA, telefoon 070 – 3024940, of info@nsob.nl. Mocht deze datum u niet schikken dan kan altijd apart een afspraak worden gemaakt met de directeur van de NSOB.

Start MPA 2019-2021

Dinsdag 26 november 2019 start de MPA 2019-2021. Meer informatie over de MPA vindt u hier.
Meer informatie
deel