MPA Graduation Day en inschrijving mogelijk voor MPA 2021-2023

NSOB / MPA Graduation Day

Op zaterdag 12 september was er de feestelijke afsluiting van de MPA-opleiding: Graduation Day. Na twee jaar vol leren, samenwerken, colleges van inspirerende docenten en een buitenlandse reis kwam daarmee een einde aan de reis van de fellows van de MPA 2018-2020. Onze felicitaties aan de afgestudeerde fellows:

Youssef Ait Daoud (Politie Eenheid Den Haag), Aad van de Berg (Ministerie van Defensie), Ben Nassir Bouayad (Politie Eenheid Amsterdam), Erwin van Braam (Hoger Onderwijs Drechtsteden), Marieke Jansen (Openbaar Ministerie), Martijn Konings (Politie Eenheid Oost Brabant), Gerben van der Meer (Politie Eenheid Oost Brabant), Jan Willem Mollema (Provincie Noord-Holland), Peter van Pelt (Politie Eenheid Oost Brabant), Saskia Rolsma (Provincie Utrecht), Bart Verschoor (Provincie Zuid-Holland), Astrid Weij (Interprovinciaal Overleg), Alex Wijkhuizen (UWV)

Een nieuwe groep fellows zit momenteel volop in het eerste jaar, met meerdaages modules van onder andere Paul Frissen, Jaap Boonstra en René ten Bos. Na een digitale start kunnen de fellows nu gelukkig ook weer offline onderwijs volgen.

In september 2021 starten we weer met een nieuwe groep. Vanaf heden is het mogelijk om je hiervoor in te schrijven. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Ninske Repko (repko@nsob.nl) voor een kennismakingsgesprek. Ook kun je de brochure opvragen via de website, en je alvast aanmelden voor de voorlichtingsdag op vrijdag 12 februari 2021.

 

Deel dit artikel via TwitterLinkedInFacebook