Slotbijeenkomst metropool xv

Groepsfoto HR

Op donderdag 21 februari 2019 vond de slotbijeenkomst plaats van de leergang Metropool XV. Metropool is een opleiding bestemd voor talentrijke medewerkers in de publieke sector werkzaam op het lokale en regionale niveau, die zich bezighouden met (groot)stedelijke vraagstukken. De opleiding biedt deelnemers kennis en vaardigheden om zich te ontwikkelen tot medewerkers die een spilfunctie kunnen vervullen in hun organisatie.

Metropool is op verzoek van de vier grote gemeenten Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht (G4) ontwikkeld. Het is een opleiding met aandacht voor zowel inhoudelijke aspecten van het openbaar bestuur als persoonlijke en professionele vaardigheden. De NSOB verzorgt de cognitieve onderdelen, waarin diverse hoogleraren hun kennis voor deelnemers vertalen naar de praktijk. PBLQ traint de vaardigheden binnen het programma, die erop gericht zijn de deelnemers te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De slotbijeenkomst vond plaats in Het Timmerhuis te Rotterdam. De deelnemers werden toegesproken door drs. Marieke Klösters MCA, directeur Concernstaf en Strategie van de gemeente Rotterdam. De deelnemers hebben vervolgens hun certificaten verkregen uit handen van de decaan Arthur Ringeling, de opleidingsmanager Nancy Chin-A-Fat en de trainers Michiel Kochen en Arjan Lautenbach. De bijeenkomst werd tenslotte feestelijk afgesloten met een borrel.

De geslaagde deelnemers van Metropool XV zijn o.a.: Annemarie Bodaar, Gemeente Den Haag Vincent Boezen, Gemeente Rotterdam Rianne Boot, Gemeente Utrecht Erik Jan Bosch, Gemeente Den Haag Bienta Burleson, Gemeente Amsterdam Eline Dekker, Gemeente Utrecht Frank Jansen, Gemeente Den Haag Ria Logtenberg, Gemeente Amsterdam Erik Jan Kleingeld, Gemeente Rotterdam Robbert Meijers, Gemeente Utrecht Anita Olsthoorn, Gemeente Rotterdam Abdullah Pehlivan, Gemeente Utrecht Gerhard Schoonvelde, Gemeente Utrecht Avril Schreurs, Gemeente Rotterdam Ruth Visscher, Gemeente Amsterdam en Petra Witteman-Koning, Gemeente Den Haag

Proficiat!

 

Deel dit artikel via TwitterLinkedInFacebook