Trainee gezocht bij De Nederlandse School voor Openbaar Bestuur

NSOB | traineeship gezocht 2023

Ben je (bijna) afgestudeerd (wo-master) of heb je inmiddels enige werkervaring en heb je belangstelling voor de publieke sector? Doe je graag onderzoek en kan je goed schrijven? En beschik je daarnaast over uitstekende sociale en organisatorische vaardigheden om je te ontwikkelen tot Denktank onderzoeker en opleidingsmanager in onze opleidingen? Dan is dit traineeship van de NSOB, dat september van start gaat, wellicht iets voor jou.

Waar kom je terecht? De NSOB is een hoogwaardig onderwijs- en onderzoeksinstituut voor de publieke sector. In een traineeprogramma bieden we je een prettige leeromgeving, in een leuk team met 30 collega’s en veel kansen om ervaring op te doen met praktijkgericht onderzoek en met het ontwikkelen en uitvoeren van opleidingen. Wij werken met veel plezier voor een keur van opdrachtgevers in het openbaar bestuur. Een ideale start van een prachtige carrière.

Jouw profiel Je hebt talent voor het vak van onderzoeker en je hebt een master afgerond, bijvoorbeeld in de Bestuurskunde, Politicologie of Sociologie. Je bent bovengemiddeld gemotiveerd, maatschappelijk betrokken en organisatorisch sensitief. Het is van belang dat je zelfstandig kunt werken, een brede belangstelling hebt en analytisch sterk bent. Verder ben je sociaal vaardig en heb je de drive om jezelf continu te verbeteren.

Wat bieden wij je? Dit is een bijzonder traject waarin je leert door te doen met daarnaast aandacht voor verdieping en persoonlijke ontwikkeling. Er is in het traineeprogramma veel ruimte voor eigen initiatief.   Je krijgt een aanstelling voor een jaar met de intentie tot verlenging. Je start in schaal 10 (salarisschaalsysteem Rijksoverheid) op basis van een 40-urige werkweek. Wij bieden daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?Spreekt dit traineeship je aan? Stuur dan voor 29 mei jouw motivatiebrief en curriculum vitae op naar frauenfelder@nsob.nl. Op basis van een eerste selectie kan je worden uitgenodigd voor een gesprek. Mocht je vragen hebben over de functie, dan kun je contact opnemen met Linda Frauenfelder 070-3024940

Deel dit artikel via TwitterLinkedInFacebook