Traineeship bij nsob

Ben je pas afgestudeerd (wo-master) en heb je belangstelling voor de publieke sector? De Nederlandse School voor Openbaar Bestuur zoekt per 1 oktober 2019 twee trainees. Doe je graag onderzoek en kan je goed schrijven? En beschik je daarnaast over uitstekende sociale en organisatorische vaardigheden  om je te ontwikkelen tot opleidingsmanager in onze opleidingen? Dan is dit traineeship wellicht iets voor jou!

Waar kom je terecht?

De NSOB is een hoogwaardig onderwijs- en onderzoeksinstituut voor de publieke sector. In een traineeprogramma van een half jaar bieden we je een goede leeromgeving met kansen om ervaring op te doen met praktijkgericht onderzoek en met het ontwikkelen en uitvoeren van opleidingen. Wij werken voor een keur van opdrachtgevers in het openbaar bestuur. Een ideale start van een prachtige carrière.

Jouw profiel

Je hebt talent voor het vak van onderzoeker en je hebt recentelijk met uitstekende cijfers een master afgerond, bijvoorbeeld in de Bestuurskunde, Politicologie of Sociologie. Je bent bovengemiddeld gemotiveerd, maatschappelijk betrokken en organisatorisch sensitief. Het is van belang dat je zelfstandig kunt werken, een brede belangstelling hebt en goed kunt schrijven. Verder ben je sociaal vaardig en heb je de drive om jezelf continu te verbeteren.

Wat bieden wij je?

Dit is een bijzonder traject waarin je leert door te doen met daarnaast wekelijkse aandacht voor verdieping en persoonlijke ontwikkeling.

Je krijgt een aanstelling voor 6 maanden met uitzicht op verlenging. Je start in schaal 10.0 (salarisschaalsysteem Rijksoverheid) op basis van een 40-urige werkweek. Wij bieden daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Spreekt dit traineeship je aan? Stuur dan voor 10  juni 2019 jouw motivatiebrief, curriculum vitae, cijferlijst en de naam van jouw referent op de universiteit op naar frauenfelder@nsob.nl. Op basis van een eerste selectie kan je worden uitgenodigd voor een gesprek. Mocht je vragen hebben over de functie, dan kun je contact opnemen met Linda Frauenfelder 070-3024940.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Deel dit artikel via TwitterLinkedInFacebook