Tweede pop-up bijeenkomst Vrijmoedig Vernieuwen op 8 december 2021

NSOB | Tweede pop-up bijeenkomst Vrijmoedig Vernieuwen op 8 december 2021

Thema eerstvolgende pop up: ‘Incommensurabiliteit - Hoe te leren door (maar niet van) aanbevelingen’.

In deze pop up Vrijmoedig vernieuwen verdiepen we ons in de incommensurabiliteit die mogelijk (of beter misschien: onvermijdelijk) aan de orde is bij de overgang tussen het doen en opvolgen van aanbevelingen, bij de overgang van de blik van buiten en de beweging van binnen. De dilemma’s en dynamieken die daarbij een rol spelen, achten wij relevant voor elke vrijmoedige vernieuwer.

Wij willen deze thematiek (inclusief handelingsperspectieven) graag samen met jullie verkennen tijdens de pop up bijeenkomst Download vrijblijvend de brochure en/of meld je aan: https://www.nsob.nl/opleidingen/opleidingsaanbod/pop-reeks-vrijmoedig-vernieuwen De tweede bijeenkomst staat gepland op woensdag 8 december 2021

**************************************************************************

Idee van de pop up reeks

Stel je bij een pop up bijeenkomst een fysiek treffen voor van een dag bij de NSOB met andere vrijmoedige vernieuwers en met ons: Hans Vermaak en Mark van Twist.

Per keer staat tijdens zo een pop up bijeenkomst een bijzonder thema centraal dat aansluit bij kwesties die wij zelf in onderzoek- en advieswerk tegen komen en die we graag samen met anderen verder willen verkennen. Het zijn altijd thema’s die raken aan complexe opgaven. Alleen daarom al is het denken erover nooit ‘af’ – ook voor onszelf niet.  Dit maakt het verloop van de pop up bijeenkomsten (ook voor ons) niet geheel voorspelbaar, al is het ontwerp wel steeds op maat.

De pop up reeks is opgezet voor mensen die zich net als wij druk maken over complexe opgaven, daar met enig succes in hun eigen omgeving aan werken en die graag leren om dat nog krachtiger te doen. Deze mensen kunnen af en toe een rustige ontmoeting en stevige kost wel gebruiken. Met stevige kost bedoelen we ideeën die recht doen aan de complexiteit van ons werk. En met een rustige ontmoeting bedoelen we een moment weg van de dagelijkse drukte, voor een onderzoekend gesprek om die stevige kost te relateren aan de eigen ervaring.

Deel dit artikel via TwitterLinkedInFacebook