Vacature directiesecretaresse (m/v) voor 32/40 uur per week

NSOB | Vacature directiesecretaresse (m/v) voor 32/40 uur per week

Organisatie De Nederlandse School voor Openbaar Bestuur (NSOB) is een hoogwaardig onderwijs- en onderzoeksinstituut in het hart van de hofstad. De NSOB biedt uitdagende en innovatieve opleidingen, leerateliers en masterclasses voor de publieke sector. Het onderzoek is ondergebracht in de Denktank.

Functie Per 1 april  is de NSOB op zoek naar een directiesecretaresse. In deze functie sta je in het midden van de organisatie en krijg je de kans om met jouw talent voor plannen en organiseren het verschil te maken. Jij beheert de agenda’s van het bestuur en de directie en je bent aanspreekpunt voor externen en bezoekers. Je kunt snel schakelen en bent service- en oplossingsgericht. Werken binnen de NSOB betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar onderwijs en onderzoek centraal staat. Je komt terecht in een hecht team met circa 20 collega’s en je krijgt te maken met een interessant en breed netwerk bestaande uit de top van het openbaar bestuur.

Werkzaamheden zijn o.a.:

  • Het beantwoorden en screenen van binnenkomende telefoontjes.
  • Het beheren van de agenda’s.
  • Het ontvangen van bezoekers.
  • Het doornemen, afhandelen, en doorsturen van binnenkomende post en digitale correspondentie.
  • Het plannen en organiseren van vergaderingen en overige bijeenkomsten.
  • Het bijwonen van en notuleren tijdens vergaderingen Raad van Toezicht.
  • Het organiseren van zakenreizen.

De arbeidsvoorwaarden Het betreft een functie van 32/40 uur. We bieden je hiervoor een salaris in schaal 9 (BBRA) en uitstekende arbeidsvoorwaarden.​  

Stuur je sollicitatiebrief voor 26 februari 2020 naar:

NSOB,  t.a.v. L.M. Frauenfelder, Lange Voorhout 17,  2514 EB, Den Haag

Meer informatie: per mail: frauenfelder@nsob.nl of telefonisch: 070 3024940 Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit artikel via TwitterLinkedInFacebook