Vacature onderwijsondersteuner 24-32 uur per week

NSOB | vacature onderwijsondersteuner

Per 1 oktober is de NSOB op zoek naar een onderwijsondersteuner. Als onderwijsondersteuner draag je bij aan een prettige onderwijservaring van deelnemers en docenten tijdens de opleidingen voor ambtenaren in ons mooie pand aan het Lange Voorhout. Je ontvangt de gasten, je zorgt dat de koffie klaarstaat, je bestelt de lunches en indien nodig een buffet. Mede door jou voelen bezoekers zich zeer welkom. Daarnaast beantwoord je de telefoon, regel je de voorraden voor de catering, bestelt bloemen en ondersteunt als het rustig is de projectmanagers met lichte administratieve taken. Je bent een visitekaartje voor de school. Je draagt bij aan een ontspannen en uitnodigende sfeer in de frontoffice. Je werkt georganiseerd en bent goed bestand tegen stress. Je houdt van afwisseling in werkzaamheden en werktijden. Je bent leergierig, flexibel en pro-actief en je zet als het druk is graag een stapje extra.

Je vindt bij ons een prettige werksfeer in een team met 25 fijne collega’s, een afwisselende, zelfstandige baan en zeer boeiende bezoekers en deelnemers. Je sollicitatie (CV en motivatie) stuur je voor 1 juli aanstaande naar Linda Frauenfelder: frauenfelder@nsob.nl . Mocht je vragen hebben dan kan je contact opnemen met Linda op nr. 070-3024940

Opleiding: MBO+

Het betreft een functie van 24/32 uur. We bieden je hiervoor een salaris in schaal 6 (BBRA) en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit artikel via TwitterLinkedInFacebook