Vacature projectmanager 24-32 uur per week

vacature - NSOB

Voor onze opleiding voor de topbestuurders (het Leernetwerk) zijn wij per direct op zoek naar een ervaren projectmanager.

Wat zijn de werkzaamheden?

Het plannen en organiseren van de onderwijsbijeenkomsten (in Nederland en in Europese steden) en van de Masterclasses. Het zorgen voor een goed lopende communicatie en heldere afspraken met de opleidingsmanager, decanen en de docenten. Het beantwoorden van (praktische) vragen van deelnemers. Het selecteren en regelen van hotels, restaurants en opleidingslocaties. Het coördineren van alle logistieke aspecten rond vervoer en catering Daarnaast heb je de mogelijkheid om te ondersteunen bij allerlei andere kortere projecten.

Wat neem je mee als projectmanager?

Een opleiding op HBO niveau en minimaal 5 jaar ervaring als projectmanager of een vergelijkbare rol. Je hebt talent voor plannen en organiseren. Je bent flexibel en kan snel schakelen. Je bent servicegericht, representatief en je houdt van samenwerken. Je gaat voortvarend op zoek naar oplossingen indien nodig en je bent stressbestendig. En natuurlijk bezit je een grote dosis enthousiasme.

Wat krijg je van ons?

Werken binnen de NSOB betekent werken in een inspirerende omgeving, in een prachtig pand in Den Haag, waar onderwijs en onderzoek centraal staan. Je komt terecht in een hecht team met circa 25 collega’s en je krijgt te maken met een interessant en breed netwerk bestaande uit de top van het openbaar bestuur. Bij ons tref je professionele autonomie, flexibele werktijden, mogelijkheden om deels thuis te werken en een informele cultuur waarin veel wordt samengewerkt. Het gaat om een functie van circa 24/32 uur. We bieden je hiervoor een salaris in schaal 9 (BBRA) en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren naar deze functie?

Je sollicitatie (CV en motivatie) stuur je voor 9 december aanstaande naar Linda Frauenfelder: frauenfelder@nsob.nl . Mocht je vragen hebben dan kan je contact opnemen met Linda op nr. 070-3024940

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit artikel via TwitterLinkedInFacebook