Aankondiging “the state of science” woensdag 15 mei utrecht

“THE STATE OF SCIENCE” 

Gedragsbestuurskunde: de vervlechting van bestuurskunde en gedragswetenschap in Utrecht

Een belangrijk doel van de Vereniging voor Bestuurskunde (VB) is het verbinden van de bestuurswetenschap en de praktijk van het openbaar bestuur. In een nieuwe serie bijeenkomsten – “The State of Science” genaamd – gaan we langs alle Nederlandse bestuurskunde instituten/faculteiten, om te horen wat in hun ogen de belangrijkste ontwikkelingen van het vakgebied zijn.

De aftrap van de State of Science bijeenkomsten vindt plaats op 15 mei 2019 bij het Departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO) van de Universiteit Utrecht. Onder leiding van prof. Lars Tummers bespreken de we impact van de gedragswetenschap op de bestuurskunde als academische discipline, en omgekeerd, wat de bestuurskunde voor de gedragswetenschap betekent. 

Locatie:          USBO, Bijlhouwerstraat 6 te Utrecht Wanneer:      Woensdag 15 mei 2019 Tijd:                16.00 – 19.00 uur

Deze bijeenkomst is breed toegankelijk. U kunt zichzelf kosteloos aanmelden, maar ook geïnteresseerde collegae, vrienden en/of familie meebrengen!  

Deel dit artikel via TwitterLinkedInFacebook