Opleidingen

De NSOB biedt hoogwaardige opleidingen, leerateliers en zomercursussen, waarin altijd een brug wordt geslagen tussen theorie en praktijk.

Opleidingsaanbod

De NSOB biedt hoogwaardige opleidingen, leerateliers en zomercursussen, waarin altijd een brug wordt geslagen tussen theorie en praktijk.

Maatwerkprogramma

De kern van deze opleidingen is dat wij sterk inzetten op de behoefte van de organisatie en de opleidingen in co-creatie maken met de organisatie.
Professionals in de toezichtpraktijk
Schaal
12 t/m 16
Startdatum
Senior beleidsmakers (gemeentelijk, provinciaal of landelijk niveau)
Startdatum
Even afstand nemen en stil staan"

“Metropool biedt een goede balans tussen kennis- en persoonlijke ontwikkeling. De modules zijn intensief maar geven ook een enorme energie boost en na elke module kan ik niet wachten om het geleerde in de praktijk in te zetten. Ik vind het heel waardevol om door de modules Metropool gedwongen te worden even afstand te nemen van mijn werk en stil te staan bij wat ik doe, en of het ook anders of beter kan. Ik vind het van grote toegevoegde waarde dat de docenten zelf praktijkervaring inbrengen. Het valt op dat ze veel passie in de modules leggen, dat merk je bijvoorbeeld aan hoe actueel de casuïstiek elke keer weer is. De opleiding biedt kennis die ik direct kan inzetten in mijn werk. Zo heb ik er niet alleen zelf veel aan, maar profiteert mijn omgeving er ook van. De Metropool opleiding biedt me op deze manier inspiratie en energie op de korte en lange termijn.
Hens Zoet | Gemeente Den Haag | alumnus Metropool