Conferentie en publicatie - De NSOB verbeeld(t). Een viering van 12,5 jaar onderzoeken en modelleren

NSOB | Intelligent bestuur verbeeld(t)

Dinsdag 20 juni jl. vond de conferentie โ€˜๐ƒ๐ž ๐๐’๐Ž๐ ๐ฏ๐ž๐ซ๐›๐ž๐ž๐ฅ๐(๐ญ). ๐„๐ž๐ง ๐ฏ๐ข๐ž๐ซ๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐Ÿ,๐Ÿ“ ๐ฃ๐š๐š๐ซ ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ณ๐จ๐ž๐ค๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐ฆ๐จ๐๐ž๐ฅ๐ฅ๐ž๐ซ๐ž๐งโ€™ plaats. Met ruim 60 aanwezigen kijken we terug op een geslaagde dag!

Met de conferentie sluit de NSOB een periode af van 12,5 jaar aan onderzoeken en modelleren in het kader van het interdepartementale kennisprogramma Intelligent Bestuur. De opbrengst van het programma is een rijkheid aan modellen voor de meest uiteenlopende professionele praktijken: van het omgaan met signalen tot het in gesprek gaan over strategie, van speels besturen tot experimenteren en opschalen.

Ter gelegenheid van de afsluiting van deze periode heeft de NSOB een boek met vijftien modellen uitgewerkt, waar iedereen zelf in de praktijk aan de slag kan gaan. Dit boek en het bijbehorende werkboek zijn op onze website te vinden:ย https://lnkd.in/er5RN7Z6ย 

Deel dit artikel via TwitterLinkedInFacebook