Aanmeldingsformulier Pop Up Vrijmoedig Vernieuwen

Met het invullen van dit formulier kunt u zich aanmelden voor de zevende Pop Up bijeenkomst Vrijmoedig Vernieuwen op woensdag 31 mei 2023. Deze Pop-Up gaat over ‘Zeven manieren om je te verhouden tot de omgeving (plus of min twee…)'.

Deelnemers kunnen zich tot 25 april 2023 aanmelden door onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen. De deelnamekosten bedragen € 495,- (BTW vrij). Circa 3 weken van tevoren bevestigen we deelname definitief. Mochten er meer aanmeldingen zijn dan dat er plaats is, maken we een selectie gericht op een goede samenstelling om samen onderzoekend aan de slag te gaan. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tilly Fortanier via 070 3024920 of via fortanier@nsob.nl.  

Aanduiding van verplicht veld

Persoonlijke gegevens

Zakelijke gegevens

Privé gegevens

Voorkeuren

Op de hoogte blijven?
Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief via
Dieetwensen
Ik heb allergieën, te weten

Betaling

Selecteer hier hoe u zal betalen
In de privacy-statement staat beschreven welke gegevens dat zijn.

Zij die definitief tot de opleiding zijn toegelaten en zich alsnog terugtrekken blijven de volledige opleidingskosten schuldig. Deze zijn vermeld in de desbetreffende programmabrochure.

Definitieve toelating tot de opleiding wordt schriftelijk door de NSOB aan de deelnemer bevestigd.

De facturen voor deelnamekosten dienen binnen 30 dagen na dagtekening te zijn voldaan. Indien niet aan deze verplichtingen is voldaan, is de NSOB bevoegd de deelnemer de toegang tot de opleiding te ontzeggen, dan wel de relatie te beëindigen.

De NSOB is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Haaglanden te Den Haag onder nummer 27316171 . De algemene leveringsvoorwaarden zijn vastgesteld door het bestuur van de NSOB en zijn op te vragen bij de Kamer van Koophandel Haaglanden in Den Haag.

Hoe bent u bij ons terecht gekomen?